Can do anythingJust not everythingbecauseME IS ME.

Drop Massage

AMIN
If people are trying to bring you "DOWN" it only means that you are above them. SUCCESS♥

Followers


Banner

Old things | New things
Segmen Jom Mencari Follower
Monday | 12:36 AM | 14 comments
Assalammualaikum
hiaaaakk ! hiaaaaakkk ! Hari ni rasa ringan tangan pulak nak join segmen2 org nie, dah terlalu lama diam dengan segmen or GA, so ain guna blog Sahabatroticanai|Owner menjadi sasaran join segmen AdikPutra . Ain ada test inbox adik putra, ain tanya dia "akq nak tnya nie pasal segmen adq buat tu, kalau dua2 blog join boleh ke ?" dia jawab "BOLEH" yeayh ! yeayh ! boleh join dua2 so ain pun jadikan dua2 blog ain sasaran join segmen adik ni. Nak join macam ain? jum lah, senang je syarat2, lagi pun korg boleh followUP kan lagi follower korg *mana tahu REZEKI*
Tampal Banner
Markah bagi blog AdikPutra :96/100
Ini Follower blog ain, tak seramai anda, ain pun nak tingkatkan lagi follower. Harap ada yang sentiasa sudi BW blog ain yg tak seberapa ini. Ain harapkan, bila org BW dorg dapat support blog ini seadaanya . Kalau korg nak join jum lah jemput ramai2 join :)
SAYA JOIN SEGMEN JOM MENCARI FOLLOWER
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
WAJIB Follow blog ni dan like blog putra dekat sidebar tu ada button like
Bagi Markah bagi blog Putra : ?/100
Printscreen jumlah followers korang
Buat satu entry tentang segmen ini dan linkkan ke kotak comment entry ini
Hanya link yang dilinkkan ke kotak ini sahaja yang akan diapprove link di shoutbox tak dilayan
Copy Banner yang lawa tuu lol._. kat entry anda