Can do anythingJust not everythingbecauseME IS ME.

Drop Massage

AMIN
If people are trying to bring you "DOWN" it only means that you are above them. SUCCESS♥

Followers


Banner

Old things | New things
Kuih Raya Untuk Esok ツ
Saturday | 10:34 PM | 1 comments
Assalammualaikum ... heyhey semua , alhamdulilah , takbir raya pun dah bergema kan, huh ! sayu nya hati kan dengar takbir , allahhuakbar ಥ_ಥ ya allah , buat apa nak sedih2 kan , hari raya ^.^ tapi raya tahun nie ain tak beraya di segamat , raya dekat selangor , itu pun kejap jerk -.-" eh'eh , tknk lah sedih2 , mesti korg semua tngh tolong atok korg kacau dodol an an ^.^ ehhehehee , bebalik kepada title update ain hari ini , jumjum review ain buat kuih raya untuk mak ain ツ orang nak raya esok ain baru nak sibuk buat kuih raya malam nie , btw nie percubaan ain yang pertama ツ saja test testing ツ alhamdulilah ツ

nie bahan2 yg ain sedia kan sebelum buat , btw ain buat confleks madu je ^.^ alah kuih paling senang je toe ^.^


butter cup


madu


corn flakes


masukkan kedalam oven


siap ! hurey ! hurey ! ツ

taaaadaaaaa ツ apamacam ? hahahahaa , alhamdulilah percubaan pertama , mak kata lepas nie cuba buat kuih lain pulak ^.^ itu je nak cerita sebenarnya ^.^ kata-kata terkahir untuk semua kawan-kawan ain ツ


ツ Lisan kadang-kadang tak terjaga, Janji kadang-kadang terabaikan, hati kadangkala berprasangka, Sikap kadangkala menyakitkan. harapan ini menjadi indah jika selalu ada maaf diantara kita. Syawal akan menjelang. Mohon Maaf zahir dan Batin ツ