Can do anythingJust not everythingbecauseME IS ME.

Drop Massage

AMIN
If people are trying to bring you "DOWN" it only means that you are above them. SUCCESS♥

Followers


Banner

Old things
kenapa dunia blogger?
Monday | 4:32 PM | 5 comments

Assalammualaikum, haiiih ! Hari nie rajin betul ain nak godek2 blog nie cuba2 tuto baru, lenguh sana sini last2 hujan kilat dan kena cepat2 tutup lappy :) Tapi sempat lagi nak update *apalah ain nie kan* Hari nie bukan ada benda nak buat ain saja je nak update, memandangkan ada kawan2 ain selalu tanya benda sama "apa yang bestnya blog?" "best ke blog nie?" "kenapa kau sayang sangat dengan blog kau?", ini semua teguran dari kawan2 ain amik teguran nie untuk terus lagi menjadi seorang blogger. Btw nak jadi seorang blogger bukan hanya nak "FAMOUS", oppss ! BUKAN faham tak BUKAN ! Ada sesetengah kawan2 ain cakap ain ramai orang kenal sebab jadi blogger, eh silap toe silap yelah *MULUT ORANG MANA KITA BOLEH TUTUP* :)

Hujan makin lebat, makin lancar tangan nie menaip , hahahahahaa. Oke berbalik kepada tajuk ain hari nie, kenapa ain nak jadi blogger? Sebab dari blog nie ain dapat ramai kawan baru, yang jauh yang dekat semua ain kawan ain tak kenal mereka pun tak kenal ain so dari segala baul bicara dalam blog kita baru lah kenal siapa orang yang baru kita kenal toe *eh faham ke:)* Lagi pun blog juga boleh menjadi sumber2 yang bagus, btw assigment pun kita boleh dapat dari blogkan? Tipu lah kalau tak ada yang copy dari internet *blog* :) Ain menulis tak ada niat nak menunjuk2 tak ada niat nak jadi orang atas or whatever, ain menulis tubuhkan berlygerly sebab ain minat craft, benda2 yang kita boleh uji minda kita dengan krativiti dalam diri kita, oye sesiapa yang ada bakat toe kalau tak dapat nk tonjolkan dekat luar boleh dalam blog zaman sekarangkan semua benda boleh tonjolkan diri dalam dunia siber kan kan :) Awak nak luahkan ke nak beri pandangan ke hape ke semua benda boleh dalam blog, tapi jangan lah salah gunakan dunia blogger nie. Ada juga sesetengah makhluk ALLAH nie suka mendengki then creat blog semata2 nak *BASH* orang sana nie, eh kami blogger tak minat semua benda toe. Benda kecik boleh fikir dengan matang then tak perlu nak BASH. Nak jadi seorang blogger senang je "AWAK HORMAT DIA AKAN HORMAT AWAK BALIK".

So kesimpulan dekat sini tak ada halangan pun kenapa ain suka sangat dunia blog, oke cuba fikir balik masing2 ada cita-cita masing2 ada usaha masing2 ada bakat so itu semua terpulang pada diri sendiri oke :)

"Jangan disorok bakat terpendam , kerana bakat itulah akan mewakili siapa diri kita yang sebenar"